Super sponsor 

Daglig leder i Ørskog Bluesfest, Jo Even Tomren, omtaler Nordvest Nett som en super samarbeidspartner som har stilt opp helhjertet helt siden starten.

- Uten slike samarbeidspartnere blir det ingen bluesfest. NVN stiller opp med entusiasme, materiell og folk på alle tekniske arrangementer. Vi bare spør, så kommer de med truck, biler, strøm, aggregat, folk, kranbiler - you name it. Det gir oss en ekstra inspirasjon til å få dette til. De bidrar langt utover det man kan forvente, smiler Tomren.

Publikumsrekord Tomren sier at bluesfesten skaper et stort engasjement blant folk og at man i år satser på publikumsrekord. Et stikkord for bluesfesten er at den skal være for hele familien - også barn og unge. Derfor er halvparten av arrangementene rusfrie.

Bluesfest for små og store Bluesfesten innledes torsdag 1.september på sedvanlig vis med en konsert ute i naturen hvor ingen skulle tru at bluesen kunne bu - denne gang på Elvastien. Fredag er det ungdomsblues i Ørskoghallen og bluesfest på Bankplassen.

Lørdag er det bluesparade med brassband, bluesband, cheerlding og masse folk. Et feelgood-arrangement for hele familien. Paraden avsluttes med familiekonsert på Bankplassen med både klovner, ansiktsmaling og grilling. Lørdagskvelden er det blueskveld med 18 års grense på Bankplassen. Søndag avsluttes helgen med blues i kirken.

Mer info om bluesfesten her.

NVN-blues Det er mange i Nordvest Nett som står på for å lande bluesfesten, både med dugnad og hjelp på arrangørsiden. Nordvest Nett har selv en bluesspillende ingeniør:

- Jeg har veldig sans for blues og spiller en del blues selv for moro skyld med en gjeng andre musikere, forteller Nordvest Netts egen Finn Arne Lillevold, ingeniøren som for mange er godt kjent som gitarist og vokalist i dansebandet «Cozy».